Historie

In 1996 heeft Mark Asbroek zijn baan na 8 jaar als auto/vrachtwagen monteur opgezegd en is hij gestart met Autobedrijf Asbroek. Door zijn service gerichte instelling en vakmanschap groeide het bedrijf waardoor zijn broer Bart Asbroek werd betrokken bij het bedrijf die ook reeds 6 jaar als automonteur werkzaam was, om vervolgens samen verder te gaan als Auto Asbroek V.O.F.

Door hun klantgerichte denken en het verlenen van goede service een hoge prioriteit heeft, is het bedrijf in een vijftal jaren doorgegroeid naar een volwaardig autobedrijf wat resulteerde in een BOVAG lidmaatschap. Tijdens de eerste schouwing van de BOVAG bleek zelfs dat het bedrijf aan de hoogste eisen voldoet en is Auto Asbroek een BOVAG-ABA Klasse I autobedrijf.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2001 een perceel aangekocht waarop een geheel nieuw autobedrijf gebouwd werd met ruimte voor 4 bruggen, een magazijn en een receptie met klantenwachtruimte. Dit pand werd in 2002 in gebruik genomen.

Door het vakmanschap van beide broers vonden vele klanten reeds de weg naar Auto Asbroek. De dienstverlening houdt niet op bij de verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s, ook voor leasing en financiering kunt u bij Auto Asbroek terecht.
Verder is Auto Asbroek aangesloten bij AD autobedrijven waarmee hun service internationaal gegarandeerd is. Tevens hebben zij hierdoor de beschikking over een centraal magazijn waardoor zij direct, dezelfde dag nagenoeg alle onderdelen kunnen leveren.

Waarom Auto Asbroek?

  • Verkoop nieuw en gebruikt
  • Lease en financiering
  • APK
  • Onderhoud & Reparatie
  • Airco service
  • Ruit service

Bekijk alle diensten

Wij zijn gesloten op de volgende zaterdagen: 30 juli, 6 augustus, 13 augustus en 20 augustus vanwege de bouwvak.